Sjov rengøring gør livet lettere

Rengøring behøver overhovedet ikke være en sur pligt man for alt i verden prøver at slippe for. Man kan lære at gøre sin rengøring lige så sjov som at sidde foran tossekasseen en stille lørdag aften. Det handler alt sammen om, hvorfor man ser på sin hverdag og hvordan man opfatter sine opgaver i livets trummerum. Hvis man ser rengøringen af huset som en mulighed for at slappe af og slå hjernen fra, så kan man blive vildt meget mere glad i sit liv generelt. Det handler om at se negativt på livets små pligt. Man skal starte med at se på pligterne som små oplevelser i weekenden. Små muligheder for at løfte sit humør med spas og sjov!

Rengøring og musik gør dig glad!

En af måderne at gøre den hjemlige rengøring meget sjovere på er at tænde for noget af det bedste musik man kender. Om det så er klassisk, tekno eller glad pop musik, så gælder det bare om at fremfinde det musik, der gør dig mest glad i låget. Hvis man har musik sammen med opvasken, fejningen eller under toiletskrubningen, så går tiden så meget hurtigere end man overhovedet kunne forvente. Musik har en vidunderlig egenskab at kunne påvirke vores humør i en positiv eller negativ retning. Så det gælder om at vælge noget musik, der gør dig glad helt ud i fingerspidserne!

Tænk negativt og nyd din rengøring

En anden facon at ændre sit syn på den daglige rengøring er at ændre den måde man tænker på livet på. Hvis du er et generelt positivt menneske, som prøver at vende selv den værste situation til det bedre, vil du heller slet ikke se rengøringen som dovne pligter, der forpester din hverdag. Du vil gribe muligheden for at se negativt på dit liv. Glæd dig over det skønne ryddelige og rene resultat, når du har vasket gulvene eller taget opvasken, der var højere end dig i køkkenet. Nyd din rengøring og bliv gladere i din hverdag!