Et nyt tiltag udover tv’et

Den konstante teknologiske udvikling er selvfølgelig med til, at når der kommer nye produkter og nye tjenester, så vil der være meget høje krav. Det er dog ikke det, som man ser, når det kommer til en nye tjeneste, yousee har tænkt sig at lancere. De har nemlig meddelt, at de vil lancere en tjeneste, hvor det simpelthen er muligt for deres kunder, at de kan gemme optagelser fra live tv i skyen, så man hele tiden har det med sig rundt. Det er et meget stort tiltag, da det netop er et stort modsvar til det, at det indtil videre kun har været muligt at have sådanne optagelser på sit tv.
Det giver derfor på rigtig mange måder en større frihed, da man ikke længere skal bekymre sig om, hvilke udsendelser man nu har optaget og om man overhovedet huskede at sætte den til at optage, da man nu ellers tog afsted hjemmefra. Der giver en muligheden for at tjekke alle disse ting, når man alligevel er ude af døren. Det er dog en nyhed, som langt de fleste ikke var klar over, at man egentlig havde brug for. Man er nu ikke fuldkommen afhængig af forskellige streamingtjenester, da denne tjeneste hjælper med at gemme hvilken som helst udsendelse, der bliver sendt.

Et genskabt håb til yousee

Der er ingen tvivl om, at yousee nogle gange har oplevet nogle fejl og uheld i sammenhæng med deres tv. Man oplevede endda, at en stor del af den danske befolkning ikke var i stand til at se dronningens nytårstalen, da de havde meget store problemer. Der har bare været nogle ting, som kunderne nok ikke har været så vilde med. Med denne tjeneste formår de alligevel at give kunderne noget, så de stadig kan holde fast ved det, at de er en udbyder, der går op i deres kunder.
Det er selvfølgelig rigtig vigtigt og med denne nye tjeneste, så gør det også denne udbyder meget mere attraktiv på markedet. Det er nemlig ikke fordi, at man har særlig mange muligheder for at kunne gemme sine optagelser af tv i skyen og tage dem med sig rundt over det hele. Med en begrænsning på 250 timer man alt må optage, så er der også bare rig mulighed for at kunne gemme en helt masse ting. De har generelt bare formået at give den danske befolkning en tjeneste, der virkelig kommer til at kunne hjælpe en hel masse og trække en del kunder til, så længe ganske få udbydere har denne funktion.